فائزه حسین خانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با تاکید بر این که امروز باید از طریق ابزار رسانه ای، نظم نوین جهانی که مبتنی بر ظلم و استکبار و با محوریت تأمین منافع کشورهای نظام سلطه است، مورد نقد و بررسی جدی قرار گیرد، اظهار داشت: متاسفانه ما در این عرصه ها و نیز شناساندن حقیقت نظام استکبار برای آحاد جامعه، ضعیف عمل کرده ایم و گاه می بینیم که به عنوان مثال در همان روز ۱۳ آبان که بخش هایی از مردم و جوانان دست به راهپیمایی و سردادن شعار علیه آمریکا می زنند، فیلمی از رسانه ملی پخش می شود که به شکل غیرمستقیم در مسیر ترویج خواسته ها و اهداف آمریکاست و به نوعی سبک زندگی آمریکایی را ترویج می کند و این مساله واقعاً دردآور است.
وی افزود: این در حالی است که ما باید استثمارگری آمریکا و خوی استکباری آن را به شکل هنرمندانه در فیلم ها و سریال ها نشان دهیم که متاسفانه در این امور بسیار ضعیف عمل کرده ایم.
این پژوهشگر و فعال رسانه ای همچنین گفت: متاسفانه از سوی دیگر در بین برخی از اقشار جامعه از جمله برخی از جوانان و حتی دانشگاهی ها، فضای آمریکادوستی مشاهده می شود و گویا منطق و استدلال از بین رفته و شکاکیت نسبت به خیلی چیزها جای آن را گرفته است.
وی بیان داشت: عدم معرفی تمام ابعاد غرب و به خصوص آمریکا، یکی از مشکلات رسانه ای ماست و حال آن که ما باید به طور دقیق و علمی در این باره کار کنیم و تنها به ابعاد سیاسی قضیه هم نپردازیم، بلکه مشکلات و گرفتاری های فرهنگی و اجتماعی که منشا آن استکبار است را هم برای جامعه تبیین کنیم.
وی افزود: واقعیت آن است که نظام استکباری، توحید محوری و معادباوری را تخطئه می کند و این ها به درستی باید برای نسل جوان تبیین شود تا بداند که چرا ما به مقابله با استکبار می پردازیم و به دنبال چه هستیم.
حسین خانی همچنین با بیان این که بیان شاخصه های استکبار از منظر قرآن و حدیث و نیز تبیین گفتمان امام و رهبری در این باره از ضروری ترین مسایل است، گفت: به خصوص در ابعاد هنری و تولید سریال ها و فیلم ها باید به درستی این مساله مورد توجه قرار گیرد و این در حالی است که ما گاهی فیلم یا سریالی می سازیم که اصلاً پشت آن هدف و برنامه مشخصی وجود ندارد و این ها نمی تواند باعث ارتقای بصیرت و آگاهی مردم شود.
۳۱۳/۸